Eszti

Eszti is op 2 januari 2005 geboren bij ons in Opoeteren.
Zij was het enige teefje in ons eerste nest van
8 pups.

Eszti Vizsla
Eszti

Haar ouders zijn:
Moeder: Betyar
Vader: Soltis Mephisto FloQ

Eszti lijkt in karakter als twee druppels water op haar moeder Betyar. Qua uiterlijk is zij iets fijner gebouwd. Ze is echter net zo lief, kindvriendelijk en speels. Ook zij zit graag op schoot. Als Eszti in de bossen loopt dan zal ze haar baasje steeds in de gaten houden.

Je hebt er met recht geen omkijken naar. In huis is ze erg aanhankelijk en loopt haar baasje overal achterna. Als ze de kans krijgt dan loopt ze mee de toiletruimte in.

Het is een hondje die haar moeder tot uitersten kan drijven. Betyar pikt echter alles van haar. Als Betyar heerlijk aan het kluiven is, dan is het helemaal niet vreemd als Eszti de kluif van haar moeder af pakt. Als Betyar geaaid wordt, dan gooit Eszti zich ertussen.

Eszti heeft wat meer moeite met andere honden omdat zij als pup helaas twee keer gebeten is. Dit is tijdens haar inprentingsperiode (9 weken) en met 7 maanden (op de hondenschool) gebeurd. Zij is dan ook in eerste instantie erg onderdanig naar andere honden toe, maar als ze de honden eenmaal kent, dan laat ze hen niet met rust. Dan moet er alleen maar gespeeld worden.

Overige gegevens van Eszti kunt u vinden op de oude website: http://www.oetervelt.com/oud/eszti/index.html

Vizsla Eszti van het Oetervelt
Eszti bijna 15 jaar (op 2 maanden na)
Eszti van het Oetervelt
Eszti